A kosarad jelenleg üres!

Túlélési tippek a családhoz

A nagysikerű „túlélő” sorozat újabb kötete ahhoz ad ötleteket, hogy mindenki jobban érezze magát a családban.

Nem bírod elviselni az öcsédet? Apád leordítja afejedet a jegyeid miatt? Torkig vagy a zongoraórákkal? A mamád csecsemőként kezel? Nyugodj meg, a helyzet más családokban sincs másként! Sokszor érzed úgy, hogy hiába próbálod megbeszélni otthon a dolgaidat? Hogy a próbálkozásaid sikertelenek? Ez a könyv ötleteket ad ahhoz, hogyan beszéld meg a gondjaidat a szüleiddel, hogy jobban megértsétek egymást.


ELŐSZÓ

Rengeteg könyv született már arról, hogyan neveljük a gyerekeinket, de egy sem arról, miként lehetne jól nevelni a szülőket. Nos, a hiányt most bepótoltuk! Olyan könyvet nyitottál ki, ami apró fortélyokat oszt meg veled arról, miként visel­kedj a szüleiddel, és hogyan élj különösebb gond nélkül a családban. Miután meghallgattuk egy csomó gyerek kérdéseit, kiválasztottuk neked azokat a helyzeteket, amelyekben egy adag gondolkodás mellett két adag találékonyságra is szükséged lehet. Megmutatjuk az utat, hogyan találj a magad módján megoldásokat, ahhoz igazodva, milyenek a szüleid. Mert a szülők sem egyformák, távolról sem! Vannak szigorúak, bohókásak, és vannak tréfát nem ismerők… Ugyanakkor mindegyiküknek vannak olyan megnyilvánulásai, amelyekről már messziről lát­szik: na, ezek szülők!

Catherine Mathelin pszichológus és Bernadette Costa-Prades újságíró jól ismerik a gyerekeket és a felnőtteket is. Számba veszik a családban köztük keletkező problémákat, józanul mérlegelik azokat, hogy a gyerekeknek a legjobb együttélési tanácsokat adhassák.

Bővebben
  • 3 könyv
  • Kapcsolódó könyvek
  • Hozzászólások0 hozzászólás
  • Mondd el a véleményed!