A kosarad jelenleg üres!

Molnár Ferenc 140 – online közvetítés január 12-én

  • 2018-01-10
Molnár Ferenc 140 – online közvetítés január 12-én 2018. január 12-én (Ernő-napon) lenne 140 éves Molnár Ferenc.
Ennek tiszteletére a gyermekkönyveit gondozó Móra Kiadó megemlékezést szervez 12-én, pénteken 10 órai kezdettel a Hatszín Teátrumban (1066 Budapest, Jókai u. 6), melyen korlátozott számban vendégül lát érdeklődő osztályokat. Mivel azonban egy széles körű megemlékezést szeretnénk, az eseményt online is közvetítjük, így nézőként minden távolabb eső iskola vagy magánszemély bekapcsolódhat határon innen és túl egyaránt.
Vendégünk lesz Geszti Péter és Dés László, a Vígszínházban bemutatott Pál utcai fiúk zenés darab alkotói, valamint Emőd Teréz és Kómár Éva, a Petőfi Irodalmi Múzeum Pál utcai fiúk kiállításának kurátorai.

Szó esik életéről, munkásságáról, műveiről; bejátszásokat láthatnak színpadi műveiből és filmekből; bejelentkeznek nemzetközi felolvasók, így különféle nyelveken hallhatnak rövid részleteket könyveiből; és egy nagy közös éneklésre is szeretnénk lehetőséget nyújtani Dés Lászlóval, hogy érezzük, A GRUND MI VAGYUNK!

Az esemény időtartama 60-80 perc lesz. Online a Facebook Móra rajongói oldalán vagy a Móra TV csatornáján csatlakozhatnak (ahol a felvétel a későbbiekben is elérhető).
  • Hozzászólások0 hozzászólás
  • Mondd el a véleményed!