A kosarad jelenleg üres!

A LÜK készségfejlesztő játékok a jövőben a Móra Kiadó portfólióját gazdagítják, füzetei március második felétől rendelhetők a kiadótól, a LÜK kizárólagos hazai forgalmazójától. 
Ha kérdése van, forduljon bizalommal kollégánkhoz a 
luk@mora.hu e-mail-címen.
Jó hír a LÜK-bajnokságban részt vevő iskoláknak, diákoknak: készüljenek a következő fordulókra, a bajnokságot folytatjuk!

Logika – Ügyesség – Kitartás: LÜK

Készségfejlesztő játék 3 éves kortól 10-12 éves korig,
az iskolai sikerekért, a tanulási nehézségek megelőzéséért

Önfeledt játék, észrevétlen tanulás

 

LÜK bemutató óra az Erkel Ferenc Általános IskolábanMi a LÜK sikerének titka?

  • A LÜK-játék füzetei tervezetten, egymásra épülve segítik a gyermeki képességek kibontakoztatását. Miközben tehát már 2-3 évesek is örömmel és haszonnal játszhatnak a nekik szánt füzetekkel, aközben a nagyobb óvodások például a tér- és időbeli, ok-okozati vagy matematikai összefüggések felismerését gyakorolhatják, ill. fejleszthetik emlékezőképességüket, ritmusérzéküket is. Iskolás gyerekek pedig – mondjuk – szorzó-, helyesírási vagy épp idegen nyelvi feladatokat végezhetnek a számukra összeállított füzetekből. A szabályok egyszerűek, gyorsan megtanulhatóak, a feladatok fokozatosan nehezednek.

  • A LÜK Európában már hosszú évtizedek óta méltán népszerű, komoly szakmai és pedagógiai műhelymunkával megalkotott játék, amely a képességfejlesztés kiváló eszköze óvodáskortól.

  • A magyar pedagógusok közreműködésével készülő fejlesztőfüzetek – több mint százféle LÜK-füzet kapható már! – az új Nemzeti Alaptanterv szerinti követelmények és fejlesztési feladatok figyelembevételével dolgozzák fel az anyanyelv, a matematika, az idegen nyelv témaköreit, illetve kínálnak rengeteg ötletes logikai, koncentrációfejlesztő feladatot.

  • A LÜK-játék népszerű, keresett termék, sok gyerek ismeri és szereti: évről évre mintegy 10.000 kisiskolás vesz részt a LÜK-bajnokságon, mely minden magyar általános iskolában meghirdetésre kerül. A legjobb LÜK-játékosok értékes nyereményeket kapnak.

  • Ár-érték arányát tekintve is a LÜK a legjobb készségfejlesztő játék a magyar piacon: egyetlen kirakókészlet elegendő sok-sok füzetnyi feladat játékos megoldásához.

  • A LÜK-játék néhányszáz forintos füzeteivel kifejezetten családbarát és pénztárcakímélő, ugyanakkor kompromisszummentes megoldást jelent az igényes készségfejlesztő játékot kereső családok számára.