A kosarad jelenleg üres!

Újra keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosait! - Rajpályázat

  • 2016-30-03
Újra keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosait! - Rajpályázat

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosait!
Rajzolj, pályázz és nyerj!

Ha elmúltál már 5 éves, de nem vagy még 12-nél idősebb, Magyarországon élsz, és szeretsz rajzolni, itt az alkalom, hogy doktor néniddel / doktor bácsiddal kapcsolatos legkedvesebb élményedet megoszd velünk!


Bármilyen technikával dolgozhatsz, a lényeg, hogy alkotásodat A4-es méretben készítsd el. Ha van esetleg olyan történeted orvosodról, amelyet szívesen megosztanál mindenkivel, vagy röviden meg tudod fogalmazni, miért ő a kedvenced, írd meg nekünk, és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg a világ, miért szereted őt!

A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni:

• Nevedet, születési dátumodat, és a települést, ahol élsz

• Doktor nénid / doktor bácsid pontos nevét, és a települést, ahol dolgozik

Kérünk, hogy a rajzzal együtt az előzetesen kitöltött, szüleid által aláírt nevezési lapot és az adatkezelési nyilatkozatot is küldd be nekünk! Ezek hiányában a nevezés érvénytelen!

A pályázókat az előző évekhez hasonlóan az 5-6 éves, a 7-9 éves, és a 10-12 éves korcsoportokban jutalmazzuk. Érdemes pályázni, hisz a díjazottakra és a legtöbb érvényes nevezést beküldő iskolára értékes nyeremények várnak!

A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:

”Astellas Gyermekrajz Pályázat 2015”
Sesame Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448

A pályaművek feladási határideje: 2016. március 30., 24.00 óra

ÜNNEPÉLYES DÍJÁTADÁS: 2016. április 27.,  MOM KULTURÁLIS KÖZPONT

A pályázatot az Astellas Pharma, a Móra Könyvkiadó, valamint az Informatikai és Könyvtári Szövetség közösen gondozza. Közös célunk, hogy a beérkező alkotásokon keresztül minél szélesebb körben ráirányítsuk a figyelmet a gyermekek őszinte mosolyát, háláját és köszönetét kiérdemlő hazai gyermekorvosokra. Az Astellas Gyermekrajz Pályázat nemes versengés a rajzok készítői számára, ugyanakkor főhajtás az orvoskiválóságok elhivatottsága és áldozatos munkája előtt.

Részletes információ a  www.astellasdij.hu/gyermekrajz oldalon olvasható.