A kosarad jelenleg üres!

Kockacukor-filmpályázat 12 év feletti színjátszó csoportok részére

  • 2014-18-05
Kockacukor-filmpályázat 12 év feletti színjátszó csoportok részére

Készítsetek  videót Sohonyai Edit Kockacukor című regényének egy jelenetéből, maximum 5 perces, Youtube-kompatibilis videó formájában.

Beküldési határidő: 2014. május 18.
A pályázati anyagokat  a filmpalyazat@mora.hu e-mail címre várjuk, maximum 5 perces, Youtube-kompatibilis videó formájában (MOV, MPEG4, AVI, WMV, MPEGPS, FLV, 3GPP, WebM)

Kérjük a pályázati anyaggal együtt beküldeni a pályázók neveit, életkorát továbbá egy e-mail és postacímet, telefonszámot.

A nagyméretű filmfájlt az alábbi fájlküldő weblapok segítségével tudják a résztvevők benyújtani:
Mammutmail (400 MB-ig)
WeTransfer (2 GB-ig)
My Air Bridge (5 GB-ig) vagy bármely egyéb fájlküldő segítségével.

Közönségszavazás: 2014. május 30-tól június 9-ig
A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a Móra Könyvkiadó szavazásra bocsátja YouTube-oldalán. Ezekre 2014. május 30-tól június 9-ig lehet szavazni. A közönségdíj odaítélése ezen szavazatok alapján történik. A beküldéssel a pályázók hozzájárulnak, hogy a pályaművet a Móra Könyvkiadó YouTube-oldalára feltöltse.

Eredményhirdetés: 2014. június 10.
Az eredményről a pályázókat e-mailben értesítjük és kihirdetjük a Móra Könyvkiadó webes felületein.

A beérkezett anyagokat a szerző, Sohonyai Edit, Horváth Lili színművész, valamint Dóka Péter szerkesztő, filmkritikus és kiadó marketing-csapata bírálják el.

Díjak:
A pályázat nyertesei közül az első 3 helyezett és a YouTube-közönségdíjas csoport részt vehet egy teadélutánon a szerzővel, Sohonyai Edittel, továbbá csoportos tárlatvezetésen az MTVA látogatóközpontjában.

A pályázat idején a kötet 40% kedvezménnyel kapható honlapunkon.