A kosarad jelenleg üres!

Lumpi Lumpi-rajzpályázat 5-8 éveseknek

  • 2014-30-04
Lumpi Lumpi-rajzpályázat 5-8 éveseknek

Te hova utaznál Lumpi Lumpival, ha fájna a pocakod, mert túl sok fagyit ettél? Rajzold le nekünk! Ötleteket a Lumpi Lumpi-sorozat Mindennek a kék málna az oka című kötetéből gyűjthetsz!

Beküldési határidő: 2014. április 30.
A rajzokat postai úton a Móra Könyvkiadó Zrt.
címére (1134 Budapest, Váci út 19.) várjuk. A borítékra kérjük ráírni: "Lumpi Lumpi". A pályázati anyag hátoldalán kérjük feltüntetni a nevet, életkort, lakcímet, e-mail címet, telefonszámot. A pályamű bármilyen technikával készülhet, A/4-es méretben.


Közönségszavazás: 2014. május 9-16

A zsűri által legjobbnak ítélt 10 pályaművet a Móra Könyvkiadó szavazásra bocsátja
Facebook-oldalán. Ezekre 2014. május 9-től május 16-ig lehet szavazni, és a közönségdíjodaítélése ezen szavazatok alapján történik. A beküldéssel a pályázó/szülő hozzájárul, hogy a pályaművet (nevével együtt) a Móra Könyvkiadó feltöltse Facebook-oldalára.

Eredményhirdetés: 2014. május 19.

Az eredményről a pályázókat e-mailben értesítjük, és kihiretjük a Móra Könyvkiadó webes felületein.
A beérkezett anyagokat szakmai zsűri fogja elbírálni, melyenk elnöke a kiadó művészeti vezetője, Lonovits Zoltán.


Díjak:
A pályázat első 3 helyezettje 4-4 db jegyet nyer a Pesti Magyar Színház Égigérő fű vagy A kisfiú és az oroszlánok című darabjára (vidéki nyertes esetén a díj könyvcsomagra cserélhető).
A Facebook közönségdíjasa 10 000 forint értékű
könyvcsomagot nyer.

 

A pályázat idején a Lumpi Lumpi-sorozat 4 kötete együtt  -40% kedvezménnyel  kapható honlapunkon. Keresd a könyvcsomagok között.