A kosarad jelenleg üres!

Mondj egy mesét és nyerj BOOKR KIDS MESETABLETET!

  • 2015-22-05
Mondj egy mesét és nyerj BOOKR KIDS MESETABLETET! A BOOKR Kids meseíró-pályázatra jelentkezés határideje lejárt, de a pályaműveket május 22-ig várják a szervezezők.

 

 

Látogass el a bookrkids.hu-ra vagy kövesd a BOOKR Kids-t facebookon!


Amit a BOOKR Kids alkalmazásól és a Mesetabletről tudni kell:

A BOOKR Kids az olvasástanulás egy új formája!

BOOKR Kids alkalmazás egyfajta „élő mesekönyv”, amely lehetővé teszi a történetmesélés új, interaktív formáját. A gyermekek számára a digitális világ már nem ismeretlen közeg, hiszen ebben nőnek fel, és az első perctől fogva sajátjuknak érzik. Mi ebben élünk, ebben dolgozunk. Így a BOOKR Kids a mesélés, a mesehallgatás, a mesenézés egy olyan modern és játékos formája előtt nyitja meg a kapukat, amelyben a gyermekek aktívan bekapcsolódhatnak a történésekbe, valamint a tanulás egy új lehetséges eszköze is, ahol a játék élvezete sem vész el.

BOOKR - KIDS MESETABLET

Egyedi design
Lenyűgöző belső tulajdonságok
Jó ár-érték arány
Előszűrt, gyerekbarát tartalom
+ 6 hónapos előfizetés a BOOKR Kids mesetárra

Tablettel együtt még jobban megéri!
6 hónap előfizetés + Bookr Kids Tablet most csak 29.990 Ft

A 6 hónapos előfizetés tartalma

- hetente bővülő tartalom ingyen
- automatikus szövegkiemeléss
- beépített hangos felolvasás
- készségfejlesztő tartalom
- interaktív színező
- nyelvtanulási program

 

 

Processor

A Boxchip A33 Dual core, 4 magos 1,2 GHz processzor gyors, megbízható és stabil teljesítményt nyújt, neked pedig már csak ki kell használnod a lehetőségeit.

 

Android

Az Android 4.4 a folyamatos optimalizálástól és újításoktól még gördülékenyebb, ezáltal használata még élvezhetőbb a felhasználók számára.

 

 

 


Érintőképernyő

Ez a kijelző érzékeli az ujjaid érintését, így az eszköz kezelése kényelmes, gyors és pontos.
Alkalmazástól függően egyszerre több ujjal is vezérelheted, így lesznek még jobban kihasználhatóak az adottságai.

 

 

Szuper vékony

A Mesetablet szuper vékony kialakításának és lekerekített élvonalainak köszönhetően szinte belesimul a tenyeredbe, 264 grammos súlyával pedig a legkisebb táskákban is hordozható.Vezeték nélkül

Csak egy vezeték nélküli internetmegosztóra vagy egy Wi-fi Hotspotra van szükség, és máris kihasználhatod az internet nyújtotta lehetőségeket.

 

 

Google Play Store

Több mint 200 ezer program közül választhatod ki, hogy melyek kerüljenek rá a tabletedre.

 


 

Kivételesen jó áron

A kiemelkedően szép formavilágát és a nagyszerű teljesítményét már csak egy vásárlóbarát árral lehet felül múlni. A Mesetablet árát úgy alakítottuk ki, hogy most az is kedvet kapjon hozzá, aki eddig nem használt táblagépet.

 

A Bookr Kids alkalmazáshoz most egy külön a gyermekek számára tervezett egyedi designnal rendelkező, olcsó és strapabíró tabletet kínálunk neked, amely kiváló ajándék is lehet születésnapra, névnapra, húsvétra vagy karácsonyra. A BOOKR Kids Mesetablet valójában két termék egyben. Az egyik a meséket tartalmazó BOOKR Kids alkalmazás, a másik pedig egy teljes értékű táblagép. 

Ha rendelkezel már otthon táblagéppel, és nincs szükséged még egy tabletre, mesetárunkhoz külön is megvásárolhatod a hozzáférést az előfizetés menüpont alatt. Majd töltsd le a BOOKR Kidsmesealkalmazást az App Store-on vagy a Google Play Store-on keresztül a tabletedre, és élvezd korlátlanul csodálatos meséinket. 


Bookr Kids Mesetablet Android 4.4 operációs rendszerrel fut, 512MB RAM-mal, 
8GB tárhellyel, 7 “-os képátmérővel, beépített kamerával és hangszóróval, fülhallgató bemenettel, WIFI hozzáférési lehetőséggel, magyar nyelvű menüvel rendelkezik, 
valamint tartalmazza a Google Maps, MSN, SKYPE, GTALK, INETBOOKS szoftvereket és 
a következő fájlformátumokat képes lejátszani:  
Video: AVI, MOV, MPEG4, VOB, RM/RMVB, FLV, DAT, MKV, PMP 
Audio: MP3, WMA, WAV, Flac, 3GP.